НаШа АфІшА:

Змаг з пішого мандрівництва “Стежками Героїв” - це залучення молоді до спортивного туризму і краєзнавчої діяльності, відродження і розвиток славних традицій українського мандрівництва.


середу, 19 вересня 2007 р.

14 Форум видавців у Львові: деякі нотатки

Минулого тижня 13-16 вересня у Львові відбувався національний книжковий форум...

Вже якийсь надцятий рік підряд я туди їздю з надією придбати нововидані фундаментальні книжки для читання, а також потусуватися на презентаціях, читаннях, літвечорах, поздоворкатися з відомими письменниками тощо...

Скажу відверто, цього року Форум здивував багато чим... як також і розчарував...
Розчарував цим і цим (данке joanerges за лінки) Здивував присутністю тисяч людей, котрі хочуть і купляють книги. Проте, не відомо чи число читачів потенційно від цього збільшується.

Сумно було також і на презентаціях з присутніми угашенеми/частоко угашеними класиками, авторами і критиками. Тенденція така плоха, що без 40С нічьо писать вже не можна, а про презентації вже мовчу.

Гарно було послухати читання Забужко. Але той вечір видавався досить іронічним з огляду на недоорганізованість перекладу і видання творів про які йдеться. Хоча, це моя суб*єктивна думка.

А ось вечір пам*яті Грицька Чубая залишив гарні спогади і приємні враження! Як також і вистава Київського театру маріонеток "Макбет" в театрі Курбаса :)


форумні будні


Малкович


н-да


Жадан


н-да


На вечорі в Чубая

Немає коментарів: