НаШа АфІшА:

Змаг з пішого мандрівництва “Стежками Героїв” - це залучення молоді до спортивного туризму і краєзнавчої діяльності, відродження і розвиток славних традицій українського мандрівництва.


вівторок, 16 жовтня 2007 р.

Відновлення історичної справедливості?

Ось, уже два відомі українські музичні гурти - Тартак та От Вінта відзняли та оприлюднили відео на пісні націонал-патріотичного характеру. В обидвох випадках ідеться про трагічну, проте героїчну добу історії України - визвольні змагання українського народу 1939-1950-их років, зокрема про Українську Повстанську Армію.


Кліп "Не кажучи нікому", Тартак, Нічлава

Щодо перошо кліпу в авторстві Тартака та Нічлави, то як повідомляє Пластовий Портал,
14 жовтня, в Києві відбулася офіційна презентація кліпу. Незважаючи на те, що кліп “Не кажучи нікому” знімали професіонали, тернопільські хлопці не є професійними акторами. Але, за словами лідера “Тартака” Олександра Положинського, виглядали вони у стрічці чудово. Як каже співак, неакторів у кліпі запросили знятися для досягнення більшої реалістичності.

Гурт От Вінта з самого свого початку сходження на вершини українського рокабілі популяризував Пласт, зокрема в останньому їхньому альбомі є пісня-гімн Юнацької Міжкрайової Пластової Зустрічі 2002 року, що проходила в Україні.

Закачати файл tartak_i_nichlava_ne_kajuchy_nikomu.mp3 с upload.com.ua

1 коментар:

Анонім сказав...

Кліп можна Downloal з
http://nichlava.org.ua/
(ТАм все написано)
{Андрій}